03 maj 2010

Vad mina vänner inte vet av Sonya Sones

Nej, del 2 är utlånad! Så känner jag efter att ha läst Vad mina vänner inte vet. Det är en snabbläst dikt-roman om kärlek. Opassande kärlek.

Sophie går i nian. Hon trivs i skolan och på fritiden hänger hon med de två bästa klasskompisarna Rachel och Grace. Men så kommer jullovet och väninnorna reser bort. Deras exotiska resmål retar Sophie som måste stanna hemma i Boston. Men så får hon en idé. Varför inte låtsas att hon är turist i sin egen stad? Sagt och gjort, Sophie ger sig ut i Boston på sightseeing. Men på konstmuseet träffar hon på klassens mest utmobbade kille. Inte vad Sophie hade tänkt sig. Men det visar sig att Murphy är riktigt trevlig. Och mer än trevlig... Men vad ska vännerna säga?

En berättelse där fördomar ställs på sin spets. En berättelse man garanterat sträckläser. Jag kan nästan inte vänta på att fortsättningen Vad min flickvän inte vet lämnas tillbaka!

Kolla om böckerna är inne

1 kommentar:

  1. Äntligen har jag läst uppföljaren "Vad min flickvän inte vet"! Där får man veta vad som händer efter att den första boken slutade. Men denna gång är det killen, Murphy, som berättar. Och han är inte precis som man kunde tro efter att ha läst första boken... Riktigt, riktigt härlig läsning blev det i alla fall. Rekommenderas!

    SvaraRadera