03 maj 2011

2 die 4 av Nigel Hinton

Ryan köper en mobiltelefon av en kille för ett billigt pris. Han misstänker att telefonen är stulen och att det är därför den är så billig, men när han har tittat på den känner han att han måste ha den så han köper den ändå. Telefonen heter Diavolo 666 och den har massor med häftiga funktioner, som röststyrning, GPS och massa tv-kanaler.

Ryan älskar sin nya telefon. Han blir helt beroende av den. Men snart börjar konstiga saker att hända. Telefonen slår på sig av sig själv. Ibland syns en bild av ett ansikte som ser ut som en blandning av en människa och en get på displayen. Ryan börjar se skuggor som rör sig i sitt rum och hör ljudet av vingar som slår. Sen dyker konstiga meddelanden upp på telefonen: "Everything has a price", "Live now, pay later" och "Payback 23553110". Ryan börjar ångra att han köpte telefonen.

Det här är en ganska lättläst och mycket spännande bok på engelska. Av författaren Nigel Hinton finns bl.a. boken Gangsterbröder översatt till svenska, även den en mycket spännande historia om droger, svartsjuka och kärlek.

Kolla om boken finns inne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar