08 oktober 2012

Tid att dö av Anne CassidyTid att dö (2012) är första delen i en ny thrillerserie för unga, En mördares anteckningar. Boken är spännande från början till slutet, en riktig bladvändare.

En kväll för fem år sedan försvann styvsyskonen Josh och Roses föräldrar efter ett restaurangbesök. Efter den hemska händelsen skildes de åt för att bo hos olika släktingar. De har saknat varandra, och inte haft någon kontakt förrän nu, fem år senare. De bestämmer sej för att ses och Rose beger sej till stationen för att åka till Josh. Medan hon väntar på tåget blir hon vittne till ett mord på en kille som går i hennes skola. Några dagar senare blir Rose kontaktad av hans flickvän som vill träffa henne, de stämmer träff på kyrkogården. När Rose kommer dit hittar hon flickvännen död, troligen mördad. Hon tycker inte att polisen gör tillräckligt, så hon börjar göra egna utredningar kring de båda dödsfallen, vilket inte välkomnas av polisen.

Josh har länge försökt få reda på vad som hände föräldrarna den där ödesdigra kvällen för fem år sedan. Helt plötsligt blir han kontaktad av en kvinna som påstår sej ha träffat dem samma kväll de försvann. Nu börjar Josh och Rose att söka tillsammans, de börjar tro att föräldrarna kanske lever... Men varför försvann de? Rose har också en känsla av att någon följer efter henne, men varför och vem...

Väntar med spänning på fortsättningen!

Kolla om boken finns inne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar