14 oktober 2013

Varelserna - Elias bok av Magnus Nordin

Ensamma i en värld där zombies har tagit över.

Ja, det är verkligheten för syskonen Elias och Emma. Hur länge har de egentligen levt gömda nu? Hur lång tid har det gått sedan varelserna kom och mördade deras föräldrar? Och hur länge kommer de klara av att hålla sig gömda innan de också faller offer?
I ett litet torp ute på den gotländska landsbygden har Elias och Emma gömt sig. De försöker att bara sova på dagarna eftersom de vet att de då är säkra. Samtidigt måste de hela tiden hitta nya gömställen och framför allt mat. Men det är bara en tidsfråga innan varelserna kommer att hitta dem och som läsare kastas du rakt in i historien och jakten.
Som genom ett mirakel visar det sig att det finns fler överlevande och att militären nu har gått ut med ett meddelande om hur alla överlevande kommer att transporteras från ön till fastlandet. Elias och Emma kan få hjälp men det finns bara plats för en av dem.

Varelserna - Elias bok (2013) är den första delen i en serie. Som vanligt skriver Magnus Nordin gastkramande och fängslande. Jag slungas verkligen rakt in i handlingen och suger mig kvar till den sista sidan i denna korta, lättlästa rysare. Med spänning väntar jag på nästa del!

Kolla om boken finns inne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar