03 april 2014

Täcknamn Mattias av Jörn Jensen

Det här är en mycket spännande historia om pojken Rasmus som jagas av ett MC-gäng. Bakgrunden till historien följer här:

Rasmus pappa är med i ett MC-gäng och han får order om att skjuta en person. När han säger nej blir han portad från klubbhuset. Polisen kontaktar pappan och vill att han ska tjalla på MC-gänget men det gör han inte. Men MC-gänget får reda på att han haft kontakt med polisen och de tror att han har tjallat på dem för polisen gör en razzia hos dem. Då sätter någon en bomb under familjens bil och Rasmus mamma som tar bilen till jobbet blir dödad. Då bestämmer sig pappan för att vittna mot MC-gänget

Efter allt detta måste Rasmus och hans pappa fly från Stockholm. De flyttar till Skåne där de får ny identitet. Rasmus lämnas ensam i den nya lägenheten när pappan åker till Tyskland för att ta bort tatueringar.

På något sätt vet MC-gänget var de är precis hela tiden och Rasmus flyr från lägenheten men han har ändå MC-gänget efter sig.

Det här är en otroligt spännande bok där man får följa Rasmus när han flyr från MC-gänget. Det är första delen i en serie som heter Spårlöst borta. Boken är också mycket lättläst.

Kolla om boken finns inne!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar