06 december 2010

Blod och Choklad av Annette Curtis Klause

Blod och choklad (2010) är en spännande, ruggig och häftig berättelse om varulvar. De som är både och, människa och varg. Vivian Gandillon är 16 år, vacker, stark och älskar förvandlingen från människa till varg.

När hennes pappa som är flockens ledare dör, flyttar resten av flocken till stan. Utan sin ledare är de rastlösa och de unga killarna tar stora risker. När flera människor hittas mördade, blir de äldre i flocken oroliga. De måste hitta en ny ledare innan något händer, som avslöjar dem. Mitt i allt detta blir Vivian kär i en människokille, hon älskar honom för att han är snäll, mjuk och omtänksam. Inte alls som killarna i flocken. De gillar ju så klart inte Vivians nya kärlek, vad ska hon med en människa till. Människor är svaga, förstår inte och är dessutom ett hot mot flocken.

Aidan gillar att läsa om övernaturliga ting, druider, magi och varulvar. Vivian tror att han kommer att förstå henne. Hon bestämmer sej för att avslöja sin hemlighet nästa gång de ska träffas hemma hos Aidan...

Kolla om boken finns inne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar