08 oktober 2012

Kemisalens förbannelse av Fredde granberg

Kemisalens förbannelse (2012) är en heltokig och ryslig historia! Det här är första delen i serien om Spökdeckarna och fortsättningen kommer våren 2013. Författaren Fredde Granberg är ju känd för att skriva helgalna berättelser...

Betsy är en lite annorlunda tjej, hon kan nämligen se spöken! Och det gör hon också, oftast i de mest olämpliga situationer. Som under matteprovet när spökena stör och kladdar ner hennes papper med grönt spökslem.

En dag kommer det en ny kille till klassen, Henrik. Han är också annorlunda, han är nämligen en zombie eller en levande död. Han är grön, slemmig och han stinker. Men Betsy blir förtjust, äntligen en kille i hennes smak! Alla andra tycker att han är läskig och konstig, särskilt klassens hårding Ronny som blir riktigt elak.

Betsy och Henrik startar sin klubb Spökdeckarna. Det visar sej vara bra att ha en levande död som spökdeckare när det börjar spöka i den igenbommade kemisalen! Rektorn har blivit konstig och de flesta på skolan är rädda för honom. Vad är det som händer egentligen? Följ med på ett galet, roligt och läskigt spökäventyr!

Kolla om boken finns inne


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar