05 mars 2015

Kanske ihop av Johanna Lindbäck


Majken och Ivan hade en överenskommelse: De skulle låtsas vara lite ihop. På det sättet skulle Majken visa alla - särskilt bästisen Tessan - att hon minsann är någon att räkna med. Trots att hon spelar fiol och läser fyra böcker i veckan. Nu, när projektet är över, är Majken och Ivan bara vänner. Men varför blir då Majken alldeles skuttig i kroppen när hon möter Ivan i korridoren? Vad ska hon göra om hon faktiskt gått och blivit kär i Ivan på riktigt?
Nu, när Majken verkligen skulle behöva någon att prata med, har hon också problem på kompisfronten. Hon och Tessan har alltid varit bästisar men nu känns det bara stelt mellan dem. Som tur är finns det andra som lyssnar på Majkens funderingar.
Kanske ihop (2014) är en fristående uppföljare av Lite ihop (2013) och är perfekt för alla som gillar böcker om kärlek. Den är fnissig och pirrig på samma gång och igenkänningsfaktorn är stor. Förutom kärlek handlar den här boken om vänskap och om konsten att följa sitt eget hjärta. En riktig sträckläsningsbok!
Kolla om boken finns inne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar