01 maj 2011

Det händer nu av Sofia Nordin

Aw! Känslan av att vara kär! Känslan av att veta vad man vill ha, den är stor. Det betyder däremot inte att allt är lätt.

Stella är kär. Hon är kär i sin bästa kompis. Det kan kännas svårt att vara nära sin kompis när man bara vill skrika ut vad man känner men tycker att man måste vara tyst. Stellas bästa kompis heter Sigrid. Hur ska hon berätta för Sigrid vad hon känner? Hur ska man berätta om de underbara känslor som kan tas emot på två sätt: med förståelse och kärlek eller med avsky och äckel. Men Stella måste. Hon måste visa sina rätta känslor för Sigrid.

Man kan inte gå och vänta och låta livet gå förbi. Det händer nu (2010). Så heter boken och det är också så Stella väljer att se på livet. Utan att våga så får man inget veta och inget kommer att hända. Men det krävs mod för det är ju inte bara Sigrid hon berättar för. Vad kommer Stellas föräldrar, släkt och vänner tycka?

Den här bokens handling passar perfekt för det speciella sätt flerfaldigt Augustnominerade Sofia Nordin skriver på. Finstämd kärleksberättelse för ungdomar på hög nivå.

Kolla om boken finns inne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar