01 februari 2016

Stupet av Nigel Hinton

Dillons och Robbies pappa var mycket våldsam när han bodde ihop med deras mamma. Han misshandlade både mamman och Dillon svårt. Sen blev det skilsmässa och pappan åkte in i fängelse där han fick vård. Sedan dess har mamma träffat Andy, en snäll man som snart ska flytta in hos dem.

En dag när pojkarna har lov från skolan och är ensamma hemma ringer deras pappa! Han har inte hört av sig på två år. Nu vill han ta med sig grabbarna på en campingtur till Gardle Head där de campat många gånger förut. Han säger att deras mamma har sagt ok till utflykten.

Men Dillon är tveksam, har mamma verkligen sagt ok till den här campingturen? Han lägger en lapp till mamman där han skriver vart de campar med pappan.

När de är framme vid Gardle Head skickar pappan Dillon till bilen efter dricka. Då hittar Dillon lappen som han skrev till sin mamma ihopknölad i bilen. Dessutom ser han att pappan har ett gevär bak i bilen. Dillon förstår att allt inte står rätt till med deras pappa men Robbie är överlycklig över att få träffa sin pappa igen.

Det här är en bladvändare för dig som önskar en ruskigt spännande och lättläst bok.

Kolla om boken finns inne!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar